Penthouse

Het kopen van een vakantiehuis in Spanje is al jaren erg populair. De zuid-spaanse costa's vallen goed in de smaak vanwege de aangename temperaturen. Daardoor zijn het niet alleen geweldige zonbestemmingen, maar ook perfecte ‘overwinter’ bestemmingen.

Wilt u een appartement of penthouse kopen in Zuid-Spanje? Bekijk dan ons interessante aanbod van Spaanse penthouses aan de Costa Blanca, Costa Calida of Costa Almeria. Wij kunnen u uiteraard ook met advies en afhandeling van het aankoop traject en de juridische afwikkeling van dienst zijn.


Categorie panden

Spectaculair luxe penthouse Capricho

€ 590.000,00

4 Slaapkamers | 4 Badkamers
Spectaculair 348m2 penthouse met privé zwembad op het dak. Dit luxueuze penthouse is gebouwd en ingericht volgens de hoogste kwaliteitseisen.

Eerstelijns penthouse met garage aan de Playa del Cura

€ 340.000,00

3 Slaapkamers | 2 Badkamers
Gloednieuw penthouse van hoogwaardige kwaliteit, gelegen op de 1e lijn van de Playa del Cura (Torrevieja). De woning heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers (een van hen in marmer), lichte woon-eetkamer, aparte keuken, 2 grote terrassen en een solarium. Een spectaculair uitzicht op de zee.

Mooie nieuwbouw terrashuizen in San Miguel de Salinas met garage

€ 180.000,00

2 Slaapkamers | 2 Badkamers
Mooie gloednieuwe terrashuizen van hoogwaardige bouwmaterialen gelegen in de residentie Cerro del Sol in San Miguel de Salinas. Gelegen op een unieke locatie, omringd door natuurgebieden en met een prachtig uitzicht.

Penthouse-appartement met uitzicht op het natuurpark en de zee, La Mata

€ 185.000,00

2 Slaapkamers | 1 Badkamers
Dit is een magnifiek penthouse met een prachtig open uitzicht over het natuurpark van La Mata (variërend van Torrevieja naar Guardamar) en met een prachtig uitzicht over de zee. Het heeft 2 slaapkamers, 1 badkamer, een woonkamer, gesloten keuken en een groot terras van 80m2 met barbecue en douche, van waaruit u kunt genieten van het prachtige uitzicht.

Penthouse te koop in residentie Atalayas , Mojacar

€ 179.000,00

2 Slaapkamers | 2 Badkamers
Luxe penthouse met een prachtig uitzicht op zee in residentie Atalayas, met zowel binnen als buiten zwembaden en dicht bij strand en golfbaan.

Prachtig licht penthouse appartement te koop in Turre

€ 99.000,00

3 Slaapkamers | 2 Badkamers
Prachtig licht penthouse appartement te koop in Turre, in een gebouw met slechts 3 andere appartementen. Het appartement omvat een entree, aparte inbouwkeuken met lounge-eetkamer met balkon, aparte wasruimte en 3 slaapkamers.

Prachtig penthouse in het centrum van La Mata met privésolarium en een prachtig uitzicht op de Laguna

€ 74.900,00

1 Slaapkamers | 1 Badkamers
Prachtig penthouse in het centrum van La Mata met 1 slaapkamer. Het is slechts 2 blokken van het strand en omgeven door supermarkten, restaurants en alle voorzieningen die u nodig heeft. De woning heeft een ruime woonkamer met toegang tot de serre op het westen met een prachtig vrij uitzicht over de lagune van La Mata en de bergen.

Penthouse aan de golfbaan in Mojacar, Almeria

€ 230.000,00

4 Slaapkamers | 2 Badkamers
Penthouse met 2 verdiepingen, het zuiden op zoek op de de Marina de la Torre golf Course, Golfbaan, zeezicht en slechts een paar minuten lopen naar het strand.

Fantastisch penthouse met privésolarium van 40 m² en garage in het centrum van Torrevieja

€ 153.000,00

2 Slaapkamers | 2 Badkamers
Fantastisch penthouse op het noorden gelegen met een privé solarium van 40 m² in het centrum van Torrevieja. Twee slaapkamers, 2 badkamers, aparte keuken, grote woon-eetkamer en een groot buitenterras van 20 m².

Fantastisch penthouse / duplex met vooraanzicht op de zee naast het strand van La Mata

€ 245.000,00

3 Slaapkamers | 2 Badkamers
Dit op het oosten gelegen penthouse heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers, een dubbel terras met uitzicht op de zee en de lagune van La Mata. Als extra's hebben we de volledig ingerichte keuken, airconditioning, meubilair van hoge kwaliteit en parkeergelegenheid.

Prachtig penthouse met spectaculair uitzicht op zee

€ 179.500,00

3 Slaapkamers | 2 Badkamers
Penthouse met spectaculair uitzicht op de zee en de zoutmeren, op 50 meter van het strand van Los Náufragos. Oriëntatie op het westen. Het heeft een woonoppervlakte van 85m² en een groot terras van 65 m² met barbecue.