Bungalows

Het kopen van een vakantie-bungalow of tweede huis in Spanje is al jaren erg populair. De zuid-spaanse costa's vallen goed in de smaak vanwege de aangename temperaturen. Daardoor zijn het niet alleen geweldige zonbestemmingen, maar ook perfecte ‘overwinter’ bestemmingen.

Wilt u een bungalow kopen in Zuid-Spanje? Bekijk dan ons interessante aanbod van Spaanse bungalows aan de Costa Blanca, Costa Calida of Costa Almeria. Wij kunnen u uiteraard ook met advies en afhandeling van het aankoop traject en de juridische afwikkeling van dienst zijn.


Categorie panden

Prachtige hoekbungalow in Lago Jardin, Torrevieja

€ 139.000,00

2 Slaapkamers | 2 Badkamers
Mooie hoekbungalow met oriëntatie op het zuiden in de rustige omgeving van Lago Jardin (Torrevieja).

Bungalow Adosado in Mutxamel met garage

€ 170.000,00

4 Slaapkamers | 2 Badkamers
Bungalow met 3 slaapkamers en 1 badkamer. Een van de slaapkamers heeft een terras. De bungalow heeft een grote woonkamer met directe toegang tot een groot terras met uitzicht op de bergen en een grote lichte, onafhankelijke keuken met bijkeuken en toilet.

Nieuwbouw bungalow Torreta Florida

€ 249.000,00

3 Slaapkamers | 2 Badkamers
Geschakelde of halfvrijstaande bungalows met 3 slaapkamers en 2 badkamers, terrassen van 50 m² of boven met solaria van 79 m². 98 m² bouwoppervlakte.

Volledig gerenoveerd herenhuis in Mar Azul (Torrevieja)

€ 185.000,00

3 Slaapkamers | 2 Badkamers
Volledig gerenoveerd herenhuis in de populaire wijk Mar Azul, aan de zuidkant van Torrevieja. De woning is georienteerd op het zuiden en heeft dus de hele dag zon. Dit herenhuis ligt op slechts 20 meter van de zee, met een bouwoppervlakte van 90m², bestaande uit 3 slaapkamers, 2 badkamers, grote woonkamer, keuken met galerij en grote veranda aan de achterkant.

Mooi hoekhuis met een prachtig uitzicht over het strand van All Arenales - Gran Alacant

€ 263.000,00

3 Slaapkamers | 2 Badkamers
Zeer mooie hoekwoning met grote terrassen ( in totaal 73 m²) en een prachtig uitzicht over het strand van Arenales. Het heeft in totaal 3 slaapkamers en 2 badkamers, een grote woonkamer met toegang naar het terras aan de zij- en voorkant via de keuken en kleedkamer.

Mooie 3 slaapkamer bungalow met uitzicht op de Rots van Ifach - Calpe

€ 195.000,00

3 Slaapkamers | 2 Badkamers
Gelegen in een prive-gated community met 35 villa's, Benicolada (Calpe) gebied. Behuizing op 2 verdiepingen, biedt 3 slaapkamers, 2 badkamers, grote woonkamer, aparte en volledig uitgeruste keuken, balkon, terras en tuin.

Bungalow op de begane grond in La Zenia - Orihuela Costa

€ 141.000,00

2 Slaapkamers | 1 Badkamers
Bungalow op de begane grond in een woonwijk van La Zenia. De woning bestaat uit 2 slaapkamers, 1 badkamer, woon / eetkamer, aparte keuken met apparatuur, galerij en veranda bij de ingang met een eigen tuin van 28 m².

Appartement met gemeenschappelijk zwembad op het strand van La Mata

€ 94.000,00

2 Slaapkamers | 1 Badkamers
Appartement op de eerste verdieping met een woonoppervlakte van 44m², verdeeld over 2 slaapkamers, 1 badkamer, woon / eetkamer met veel natuurlijke lichtinval, een glazen terras en een ruime, volledig ingerichte en uitgeruste open keuken.

Mooie bungalow op de begane grond in Aguas Nuevas, Torrevieja

€ 98.000,00

2 Slaapkamers | 1 Badkamers
Gelijkvloerse bungalow van 60 m² gelegen in Aguas Nuevas, Torrevieja. Op het zuiden gericht. De bungalow bestaat uit 2 slaapkamers, 1 badkamer, woon / eetkamer en komt uit op een terras van 25 m².

Dúplex en Orihuela Costa, Laguna II

€ 225.000,00

4 Slaapkamers | 3 Badkamers

Bungalows y Dúplex New Construccion Close to the Beach in Guardamar

€ 145.000,00

2 Slaapkamers | 3 Badkamers